Szállás

A Sóvár alapvetően komplex szolgáltatást nyújt az ideérkezőknek, vagyis a szállás mellett a csoport rendelkezésére állnak térítésmentesen a termek, sporteszközök. Ezen felül napi háromszori étkezést biztosítunk helyben. Igyekszünk tanácsot adni programok szervezésében is. Megegyezés szerint segítünk külső programok szervezésében, illetve lehetőség van más étkezési rend kialakítására is. A 35 férőhelyes „nagyház” mellett a 8 férőhelyes „kisházat” is ki lehet bérelni együtt és külön is.

Férőhely: 35 fő, 8 db kézmosós szobában, 22 alsó és 13 felső ágyon

Tisztálkodás: Külön férfi és női vizesblokk a szállásszinten 2-2 zuhanyzóval, és kézmosóval, valamint 1-1 WC-vel. További WC-k a földszinten.

Étkezés: Saját étkezőnkben napi háromszori étkezést biztosítunk. Kétfogásos meleg ebéd, és váltakozó rendben hideg-meleg reggeli és vacsora.

Termek: A földszinten konferencia terem teljes audió-vizuális felszereléssel, étkező, klub csoscsóval, nagy sakkal, a tetőtérben pedig csendszoba található.

Udvaron pingpong asztal, tűzrakóhely, kosárpalánk, játszótér, homokozó és parkolási lehetőség áll a vendégek rendelkezésére.

A kisház önállóan is alkalmas családok, kisebb csoportok ellátására, saját közösségi helységgel és konyhával rendelkezik.

A kisház kivehető a nagyházzal együtt, de amennyiben az éppen itt levő csoport nem tart rá igényt, úgy külön is.

Az árak egységesek mindkét épület esetében, de a kisház kivehető önellátással, így természetesen az étkezés árát nem számoljuk fel.

© Sóvár 2017
Az adatok kereskedelmi célra nem használhatók. Minden jog fenntartva.