Házirend

Isten hozott a Sóvárban!   

 

A KIE munkatársai az elődök 150 éves tapasztalatából, és hitükből fakadóan a nyugalmat, biztonságot varázsolták ebbe a házba sok önkéntes munkával, adakozással, és imádsággal.

Szeretnénk és kívánjuk, hogy találj meg itt MINDENT, amiért eljöttél, és érezd jól magad.

 

Ahogy máshol is, így itt is -a belülről jövő íratlan szabályok mellett- néhány dolgot írásba kell foglalnunk:

 

Egymás és a szomszédok nyugalma érdekében 22.00 után törekedjünk az udvar csendjére.

Dohányozni kizárólag a bejárat melletti külső teraszon szabad!

Az emeleten ételt fogyasztani nem szabad. A vendégek részére az étkezőben, és a klubban biztosítottunk hűtőszekrényt, és mikrohullámú sütőt.

Az emeleti (lakószinti) berendezéseket, és bútorokat nem szabad lehozni, illetve a földszinti bútorokat, plédeket az épületből kivinni. Szabadtéri bútorokat és pokrócokat külön biztosítunk.

Az épülethez kulcsot általában a csoport vezetőjének adunk, aki felel a zárásért. A csoport összetételétől függően több kulcsot is tudunk adni.

Vasalót, saját hajszárítót, elektromos fűtő/hűtő berendezést csak az intézményvezető tudtával és hozzájárulásával szabad használni.

Az intézmény teljes területén folyamatosan szabadon kell hagyni a folyósokat és az ajtók környezetét, ezzel is biztosítva az esetleges menekülés zavartalanságát.

A tűzjelző sziréna megszólalása esetén mindenki köteles a legrövidebb időn belül elhagyni az épületet, ahova az intézmény dolgozójának engedélye nélkül nem térhet vissza.

Amennyiben nem tartózkodik a helyszínen az intézmény egyetlen alkalmazottja sem, úgy nyilvánvaló tűz esetén azonnal értesíteni kell a Tűzoltóságot a 105-ös, vagy 112-es telefonszámon. Ezután az intézményvezetőt kell értesíteni a 20/327 23 82-es telefonszámon.

A gépkocsival érkezőket kérjük, hogy kipakolás után az udvaron parkoljanak, úgy, hogy a bejárást ne akadályozzák.

Vendégeinknek vigyázniuk kell az épület állagára, berendezési tárgyainak épségére. Ezért távozás előtt a szobákat átvesszük, és az esetlegesen okozott károk értékét felszámítjuk.

Gyertyát, mécsest csak a közösségi helységekben szabad használni, ott is csak olyan tárolóban, mely védi a környezetét a hőhatástól és szennyeződéstől, és így is csak folyamatos felügyelet mellett.

 

Bármilyen ügyben készséggel állnak rendelkezésetekre az intézmény dolgozói. Amennyiben senkit nem találtok, hívjátok Marton Tamás intézményvezetőt a 20/327 23 82-es telefonszámon.

 

Kellemes, és áldott tartózkodást kívánnak

a Magyarországi Keresztyén Ifjúsági Egyesület és a Sóvár munkatársai

© Sóvár 2017
Az adatok kereskedelmi célra nem használhatók. Minden jog fenntartva.