Ellátások, szolgáltatások

Posta - nyitva: h-p 8-12, 12.30-15.00

Bolt – szezonban több is van, télen viszont csak egy a faluközpontban 07.00-17.00-ig. Keszthelyen 06.00-20.00-ig mindig van nyitva bolt (Interspar, Tesco, Aldi, Penny, Lidl, melyek Keszthely határában találhatók tőlünk kb. 10 perc autóval), de szezonban vannak éjjel is nyitva tartók.

Orvos – Balatongyörökön h-sze-p délelőtt van rendelés, de Vonyarcvashegyen minden nap.

Gyermekorvos – Balatongyörökön szerdán, de Vonyarcvashegyen minden délelőtt.

Orvosi ügyelet - Tel.: 83/311-060 - Ügyeleti idő: hétköznapokon: 16.00 - másnap: 8.00 óráig, hétvégén és ünnepnapokon: 8.00 - másnap: 8.00 óráig

Kórház – Keszthelyen gyerekosztály és sürgösségi ellátás is van.

Fogorvos – Vonyarcvashegyen naponta

Gyógyszertár – Helyben is van fiókgyógyszertár rendelési időben, nyáron minden délelőtt.  Vonyarcvashegyen a rendelő mellett, illetve Gyenesdiáson a főút jobb oldalán egy nagy, vagy Keszthelyen az Intersparban és a Tescoban este 9-ig.

Vasút – szezonban van jegypénztár, amúgy a vonaton lehet jegyet venni. Keszthely és Tapolca irányába is gyors, és megbízható járat.

Volán busz – A faluközpontból rendszeres járat van Keszthely és Hévíz felé. A bekötőúttól pedig közvetlen járat van Veszprém, Budapest, Zalaegerszeg felé, de keszthelyi átszállással nagyobb a menetrendi választék.

Sétahajó – Május és október között van rendszeres hajójárat. Jegypénztár helyben, míg menetrendi információ a www.balatonihajozas.hu címen.

© Sóvár 2017
Az adatok kereskedelmi célra nem használhatók. Minden jog fenntartva.